Ravintola- ja hotellisuunnittelu


Olemme toteuttaneet 25 vuoden aikana yli 600 ravintolan ja muun asiakastilan sisustuksen huonekalujen suunnittelusta aina tilojen toiminnallisuuden kartoittamiseen. Luota ravintolasuunnittelu ammattilaisen käsiin – tutustu tästä referensseihimme.

Ravintolasuunnittelu

Ravintoloiden, baarien ja muiden asiakastilojen sisustussuunnittelua ympäri Suomen

S-Idea Oy:n ydinpalveluihin kuuluu ravintolasuunnittelu: tarjoamme kahviloiden, yökerhojen, ravintoloiden ja muiden tilojen sisustussuunnittelupalveluja niin yksittäisille yrittäjille kuin suurille ketjuille. Suunnittelemme sisustukset sekä remontti- että uudiskohteisiin asiakkaan yritystoiminnan mukaisesti.

Kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua

Ravintolasuunnittelu lähtee aina asiakkaan toiminnasta ja sen asettamista tarpeista ja vaatimuksista. Suunnittelupalvelumme kattaa muun muassa tilojen

  • valaistuksen
  • materiaalit
  • kalusteet
  • toiminnallisuuden

Hotellisuunnittelu

Asiantuntevaa sisustussuunnittelua koko Suomen alueella

Hotellin sisustukseen vaikuttavat muun muassa hotelliketjun omat standardit ja vaatimukset, hotellin taso sekä kohderyhmän valinta. Esimerkiksi liikematkustajille suunnatut hotellitilat ovat usein hyvin erilaisia perhehotelleihin verrattuna.

Pienetkin tekstiili-, kaluste- ja valaistusvalinnat vaikuttavat yleisilmeeseen ja hotellista syntyvään laatumielikuvaan. Asiantuntevan hotellisuunnittelun avulla hotelleihin voidaan löytää yksilöllinen ilme jo perusvarustuksen tasolla.

Toteutamme hotellisuunnittelun aina yhdessä hotelliyrittäjän kanssa, jolloin tuloksesta saadaan varmasti halutun näköinen. Otamme huomioon myös kustannustehokkuuden ja etsimme toimivimpia, asiakkaan budjetin mukaisia ratkaisuja, joilla luodaan yksilöllinen ja positiivisesti erottuva ilme.