Suunnittelun sisältö


Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelua, jossa huomioidaan niin asiakkaat, työntekijät kuin muut tilojen käyttäjät

S-Idea Oy:n valaistussuunnittelussa tila suunnitellaan mahdollisimman toimivaksi kokonaisuudeksi aina pieniä yksityiskohtia myöten. Valaistussuunnittelu on keskeisessä osassa viihtyisän ja tunnelmallisen ilmapiirin luomisessa. Otamme valaistussuunnittelussa huomioon muun muassa

  • tilan yleisvaikutelman ja tunnelman
  • asiakaspalvelu- ja siivoustilat
  • palvelutiskit, työpisteet ja vessat
  • kulkureitit
  • asiakaspisteet, pöydät ja loosit
  • kohde- ja efektivalot

Oikeanlainen valaistus on myös monikäyttöinen: ravintola voi korostaa päivällä ruokapöytien valaistusta ja hyödyntää illalla kohdevaloja tanssilattian esiintuomisessa. Ammattilaisen tekemä valaistussuunnittelu on tärkeässä roolissa tilojen koko potentiaalin esiin tuomisessa.

Kalustesuunnittelu

S-Idea Oy auttaa löytämään tiloihinne sopivimmat kiinto- ja irtokalusteet

Ravintola- ja hotellitilojen sekä muiden asiakastilojen suunnittelussa kalusteet ovat tärkeässä asemassa. Huolella tehty kalustesuunnittelu auttaa ottamaan tiloista kaiken irti. Käytämme tilojen kalustesuunnittelussa joko valmiita tai mittatilauksena tehtäviä kalusteita. Kalustus suunnitellaan muuhun sisustukseen ja siinä käytettyihin materiaaleihin sopivaksi.

Kiintokalusteet

Kiintokalusteet teetetään yleensä aina mittatilauksena. Suunnittelemme ne pitkäaikaista käyttöä varten, jolloin esimerkiksi muun sisustuksen uusiminen ei aina edellytä kiintokalusteiden uusimista.

Irtokalusteet

Irtokalusteet hankitaan useimmiten valmiina. Autamme valitsemaan kalusteet, jotka palvelevat tilojen käyttötarkoitusta niin toiminnallisuudeltaan kuin ulkonäöltään. Voimme myös suunnitella irtokalusteet perusteellisesti niin, että asiakkaan valitsema tuottaja osaa toteuttaa ne piirrosten mukaan.

Toiminnallinen suunnittelu

S-Idea Oy on apunasi sopivien tilojen valitsemisesta alkaen

Toiminnallinen suunnittelu käsittää koko tilojen toiminnallisuuden kartoittamisen ja suunnittelun mahdollisimman sujuvaksi ja tarkoituksenmukaiseksi. Meillä on vuosien kokemus erilaisten kohteiden muuttamisesta tyylikkäiksi asiakastiloiksi. Voimmekin konsultoida sinua kun olet vasta etsimässä liiketoiminnallesi sopivia tiloja.

Sopivia tiloja etsiessä kartoitetaan,

  • mahtuvatko kaikki tarvittavat toiminnot (esim. keittiö, vessatilat, ruokasali) tiloihin
  • kuinka suurta tilaa tarvitaan, jottei asiakas joudu maksamaan käyttämättömästä tilasta
  • millaiseen käyttöön tilat tulevat (avara kahvila / tunnelmallinen ravintola / tilava tanssipaikka / moniosainen yökerho ym.)

Noudatamme toiminnallisessa suunnittelussa aina asiakkaan toiveita ja autamme toteuttamaan ne toimivina kokonaisuuksina.